Nov. 21, 2012

4-månaders kollen fick finfint! Hailey väger 6600 gram och är hela 63 cm lång! Hon fick beröm för att hon var så stabil i ryggen så dom tyckte att vi kan börja ha henne i en matningsstol nu vid bordet när vi äter. Fast man får bulla upp med lite filtar runt henne förstås så hon inte tippar omkull.
Idag fick hon smaka på potatis och majspuré och det verkade hon tycka va jättegott. På BVC säger dom att man kan öka med ca en tesked per dag om de verkar gilla maten och inte får ont i magen. Nu är hon uppe i tre teskedar :)

Efter BVC åkte vi hem till Marie ute på Lidingö. Lidingöbanan är verkligen inte anpassad för barnvagnar och Marie berättade att hon som bodde i hennes lägenhet innan henne flyttade på grund av att hennes dubbelvagn inte gick på tåget eftersom det är en stolpe mellan dörrarna när de öppnas och tyvärr går det bara tåg till den delen av Lidingö. Tokigt.
Vi hade i alla fall väldigt mysigt hos Marie och tiden bara sprang iväg. Jag var nog där i nästan 6 timmar men det kändes som 1. Jag får nog åka dit snart igen för vi hann knappt prata klart om allt vi hade att prata om :) Tack för idag fina!

Nu har mitt hjärta somnat för natten <3 Jag kan inte låta bli att pussa på hela henne när hon sover. Speciellt kinderna, dom vill man bara äta upp!


Kommentera här: